PVC stolarija

PVC stolarija

Osobine PVC stolarije

PVC stolarija moze biti različitog kvaliteta što zavisi od broja komora koje sačinjavaju profil i debljine zida. U ponudi su profili brojnih proizvođača koji nude profile peto-komorne, šesto-komorne pa i više komora.

Boja & Ojačanje

Za razliku od aluminijumskog profila PVC profil mora da se dodatno ukruti sa čeličnim profilom. Boja PVC profila može da varira od osnovne bele pa sve ostale iz spektra. Naročito su lepe boje drveta koje po površini imaju imitaciju strukture drveta.

Prednosti PVC stolarije:

• PVC profili se odlikuju visokim stepenom zvučne i toplotne izolacije koja štedi energiju
• Nizak trošak negovanja i održavanja
• Gotovo neograničena trajnost PVC stolarije

LB - KMG

Profili koje koristimo u izradi PVC stolarije

Omogućuje nam da proizvodimo proizvode koji ne samo da udovoljavaju visokim standardima, nego ih i prelaze. Zbog zahteva tržišta svi proizvodi LB opremljeni su sa trostrukim staklom i u standardnoj varijanti. LB jedan od najboljih prozorskih sistema dostupnih na tržištu uopšte. Ima odlična toplotna i tehnička svojstva koja ispunjavaju najviše standarde za niskoenergetske i pasivne kuće. Dubina ugradnje od 70mm do 84mm. Staklo troslojno do 56 mm. Zvučna izolacija do 47 dB.

LB

Povećajte udobnost i vrednost vaše nekretnine! PVC stolarija nije trošak to je velika i važna investicija. PVC prozori, kroz manje račune za struju će otplatiti sami sebe! Sa puno iskustva, mišljenja smo da je naša PVC stolarija najbolje rešenje za Vaš dom zbog svoje funkcionalnosti, efikasnosti i ekonomičnosti. Odličan je izolator, dugotrajna je i isplatiće Vam se u kratkom roku.

PVC stolarija visoke klase, sastavljena od profila sa 5 ili 6 komora.

KMG