Staklene ograde

Staklene ograde

Staklene ograde bez i sa vertikalnim stubovima

Ovakav tip ograda ne korodira, ne trune i ne zahteva dodatno oržavanje. Otporne su na sve vremenske uslove, namenjen za unutrašnju i spoljnu primenu. Spoj aluminijuma i stakla daje potpuno novu dimenziju kada su ograde u pitanju. Zbog svoje otpornosti na atmosferske uticaje pogodne su za montažu uz more.

Mogućnost plastificiranja profila

Mogućnost izmene debljine i kakteristike stakala

Moderna arhitektura je ne zamisliva bez aluminijumskih ograda. Ovaj tip ograda se u potpunosti uklapa u zahteve modernog dizajna i arhitekture, jer svojim izgledom, funkcionalnošću, cenom, jednostavnošću igrade i montaže nema premca.

Različiti sistemi za staklene ograde

Različiti profili sa različitim namenama na eksterijeru i enterijeru

Bezbednost i najbolja arhitektonska rešenja daju prostoru moderan izgled, uz mogućnost lakog održavanja. U zavisnosti od vaših potreba možemo vam ponuditi odrade različitih visina, različitih debljina stakla i načine kako da se pričvrste za pod.

STAKLENE OGRADE

One prate trend moderne arhitekture koja teži minimalističkom obliku i formi, pružaju dodatnu sigurnost i otvorenost prema okolini.

Mi imamo rešenje! Naš stručni tim za staklene ograde je tu da Vam reši sve nedoumice oko izbora modela, pronalaženja rešenja kako bi Vam projektovanje i ugradnja istih bila zadovoljstvo a ne muka. Zanimljivo je koliko se staklene ograde odlično uklapaju u eksterijer svake zgrade. Prema načinu ugradnje, staklene ograde možemo da klasifikujemo u tri kategorije: nasadne, usadne i stranične, dok prema tipu sistema, podelu možemo da izvršimo na podne, ukopavajuće, stranične i tačkaste sisteme.

Nasadni sistem

Montiraju se na gotov pod

Nasadni ili usadni sistem za staklene ograde:
maksimalna visina stakla od kote gotovog poda h=1100 mm
debljina stakla – kaljeno/laminirano 6/1.52/6, 8/1.52/8, 10/1.52/10
profil se isporučuje na dužinu od 6 m ili na kraće komade
ugradnja rukohvata je opciona
boja – MAT ELOX ili po vašoj želji

Sigurnosno staklo

Mogućnost toniranja i peskiranja po motivu