Staklene pregrade

Staklene pregrade

Sistemi pametnih rešenja za implementaciju u eksterijeru i enterijeru.

Poslodavci sve više uočavaju prednosti all-in-glass pregrada budući da štede dragoceni prostor i omogućavaju prodor prirodne svetlosti, što stimulativno utiče na raspoloženje zaposlenih.

Moderno & Elegantno

Želeći da maksimalno iskoriste dnevnu svetlost, dizajneri enterijera se najčešće odlučuju za staklene pregrade. Staklo enterijer čini elegantim, otvara prostor i omogućava veću interakciju među zaposlenima, podržavajući tako timski rad.

Osobine

Završna obrada je moguća u svim tonovima po RAL karti, a standardna je eloksirani aluminijum (EV1) i satinirani inoks (SSS). Perfektno odgovara svim slobodnovisećim staklenim elementima ili kompletnim zidovima od stakla. Odlikuje ga jednostavna ugradnja a namenjen je za kaljeno sigurnosno staklo debljine od 8 do 19 mm.

Staklene pregrade

Unutrašnji zidovi od stakla

Staklene pregrade koriste se sve više u dizajnu enterijera kao pregradni zidovi od stakla – kako bi razdvojili prostoriju, a s druge strane potuno otvorili prostor. Staklene pregrade najviše se koriste za kancelarijski prostor, najčešće izradom od termopan stakla. Imaju dobru izolaciju i odgovaraju visokim standardima estetike.

Stakleni sistemi sa termo staklom

Nasuprot uobičajenim klasičnim zidovima, staklene pregrade otvaraju i štede prostor,i omogućuju mnogo više prirodne svetlosti tokom dana. Kombinacije staklenih zidova u objektu su skoro nepresušne, pa tako mogu da se naprave i klizni pregradni stakleni zidovi koji se koriste, pomeraju i formiraju po potrebi. Naša kompanija ima iskusan tim ljudi koji precizno odgovara zahtevima pregrada od stakla u prostoru i potrebama klijenta.

Stakleni sistemi sa kaljenim staklom